Toll & Hamutál, "A szó elszáll, a szívás megmarad!"

Ebenguba

Ebenguba

Félpercesek

Képek, tört-énekek

2019. január 07. - Eberon

Örkényi példára, magam is belevágok rövid, igen csak rövid novelláim bemutatásába. Ezek összessége akár a Képek, tört-énekek címet is viselhetné.

Ha írás helyett például festészettel keresném a kenyerem, az ezen írásokban szereplő pillanatokat kapnám ecsetvégre. A kenyérkeresés, persze költői túlzás. Soha eddig, egy árva petákot nem kaptam még senkitől, azért mert írok. Még is teszem, hátha egyszer hozzám vágnak egy árva petákot. 

Igyekszem továbbá versenyre kelni, az internet mémjeivel, és a felgyorsult információ áramlással. Hátha ez lesz az az ötlet, ami végleg a pokolra küldi az összes "cuki cicás képet"! Ideje, hogy az intellektus, és a kultúra trón fosztottá tegye e túl sokat zsarnokoskodó jelenségeket! 

Ezen felül a lusta, olvasni alig akaró embereknek is igyekszem kedvezni. Szívesen!

Amilyen rövidek a novellák, legyen ez a kis előzetes is olyan rövid!

#elégacukicicásképekből

A bejegyzés trackback címe:

https://ebenguba.blog.hu/api/trackback/id/tr4414536466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása