Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Toll & Hamutál, "A szó elszáll, a szívás megmarad!"

Ebenguba

Ebenguba

Az oldódás

Képek, tört-énekek

2019. január 16. - Eberon

A következő írás a szexuális tartalommal rendelkezik. Csak tizennyolc éven felüli lelkülettel rendelkező embereknek ajánlom! Prűdek, vallásosok, és monotonisták kerüljenek!

Ami a szexuális tartalomnál is meglepőbb lehet, ez nem a szokásos félperces. Ez már-már az ötven másodperc határait is feszegetheti! Kitartást a lustáknak! (Amúgy a szex az olvasásra is jó motiváló eszköz lehet!)

 

Az internetnek köszönhetően, a fiú rengeteg pornó videót látott már, s ebből fakadóan persze rengeteg női nemi szervet is. Most még is kissé zavart érdeklődéssel bámulta az előtte szétnyíló ajkakat.

Az orális szex sem volt idegen tőle, bár e videók java, a rendezői fantázia hiányában, főleg a férfiak - sokszor túlzásba vitt - kényeztetéséről szólt. Persze tisztában volt az előtte először feltárulkozó vidék kulcspontjaival, elméletben is felkészült a dologra, most hirtelen még is megérezte a témában való jártassága hiányát.

Kedvese ott feküdt előtte, az izgalomtól kissé szaporábban kapkodva a levegőt, fel-lehullámzó domborulatai ebben az állapotban még szebbek voltak.

Nem volt hátra más, belekezdett. Először kezeivel térképezte fel a lány ölét. Az érintésre először összerándult. A fiú agyában pedig egyből az a gondolat fogalmazódott meg, hogy érintése talán nem volt eléggé finom, s fájdalmat okozott neki. Bizonytalanság fogta el. Lopva kedvese arcára pillantott. Csukott szemmel, résnyire nyílt ajkakkal pihegett.

Még óvatosabban folytatta a simogatást. Közben belső combját kezdte csókolgatni. Igyekezett száz százalékban a lány reakcióira figyelni, ám e reakciók (még) idegenek voltak számára. Finoman közelített szájával az elérni kívánt terület felé. Közben egyik ujját finoman becsúsztatta. Erre a másik összerándult, s felszisszent.

Ismét elbizonytalanodott. A vágy, és a kétely tengerén hánykolódott, de győzött a vágy. Folytatta. Mohó mozdulatokkal kezdett újból a műveletbe, mire kedvese arrébb húzódott.

"Mi lehet a baj?"

Nem értette, de nem mert kérdezni. Soha sehol nem látta azt, hogy az orális szex közben a férfi kérdezgette volna a nőt. E helyzetben ezt érezte a legférfiatlanabb dolognak, amit elkövethet. Ugyanakkor félt is. Ha nem szedi össze magát, ha nem folytatja, a lány talán hamarosan azt mondja, inkább hagyják az egészet a fenébe.

Nem jó szerető, nem képes örömet okozni a neki. Ettől a gondolattól rettegett a legjobban. Barátai, - kik nála sokkal hamarabb tettek utakat a szexualitás, számukra ismeretlen kontinensén - sosem számoltak be ilyen problémákról.

"Biztos velem van a baj!"

Nem merte feladni. Egyre sürgetőbbnek érezte, hogy hallhassa azokat a nyögéseket, amiket ilyenkor a filmekben lehetett hallani.

Újból megpróbálta, de kedvese ismét mocorogni kezdett. A bizonytalanság ködje, pedig lassan elnyelte vágya seregeit. Ott feküdt előtte a lány. Kitárulkozva, befogadón, amire mindig is vágyott, de úgy érezte még sem tud mit kezdeni vele.

Ismételt próbálkozás, ezúttal az ujjait is segítségül hívva, igyekezett felidézni minden eddig látott filmet, eddig hallott beszámolót. A lány ismét mocorogni, és sziszegni kezdett, ám ezúttal nem hagyta abba.

"Egyszer csak jó lesz!"

Igyekezett váltogatni a tempót, mind a nyelvével, mind az ujja mozgásával, de semmi nem használt. Nem hogy a nyögések nem jöttek, de kedvese még jobban elhúzódott, majd hitelen fölkönyökölt fektében.

- Finoman! - kérte. Hangjában nem volt semmi türelmetlenség, vagy számonkérés. Ő még is úgy érezte, ez volt az utolsó húzása. Ha most sem fog menni, akkor nem kap már rá több esélyt.

A lány, pedig valahogy megérezte szárnyaszegett zuhanását. Két kezébe fogta fejét, majd mélyen a szemébe nézett. Bár neki sem volt sok tapasztalata, még is látta kedvese fokozódó kétségbe esését.

- Csak a nyelved hegyét használd! Óvatosan, mert nagyon érzékeny vagyok! - közölte, és egyetlen kedves mosolyával, szétoszlatta a fiú kétségeinek legjavát.

A mérhetetlen hála, mit ekkor érzet, ismét felnyergelte vágyainak gebévé lett paripáját.

Neki kezdett, a mondottak szerint. A lány, egy idő után ismét mozgatni kezdte csípőjét, de most a mozgás mellé halk, egyre erősödő sóhajok is párosultak. E sóhajok úgy hatottak, mint ha olajat öntöttek volna férfiassága tüzére. Lassan, de biztosan fokozta a tempót. A lány pedig nyelvének a ritmusára ringatta a csípőjét, édes táncba fordítva vágyuk eddig kiteljesedetlen totyogását.

A fiú magabiztossága, kedvese sóhajai hatására nőttön-nőtt. Ösztönös, szeretetet adni akarás vette át a kétely helyét. Hirtelen ötlettől vezérelve, újból útnak indította az egyik ujját, elkapva az egész aktusnak a ritmusát. Elégedett, mély sóhaj volt a reakció, mit számos, egyre hangosodó nyögés követett.

A fiú ekkor nem csak a lánnyal, hanem saját férfiasságával is összhangra lelt. A nyögések hirtelen dallammá váltak, ő pedig megrészegülve kedvese gyönyörétől, elkezdett egy dalt komponálni.  A világ legérzékenyebb hangszerét találta meg egyszerre a női testben. Megkezdte akkordjainak felfedezését, hogy aztán az egyik legédesebb szerzeményét alkossa meg belőlük.

A kétség, a bizonytalanság pedig, mint ha soha nem lettek volna. Eggyé forrtak, már csak a másik volt akkor, s ebben a bizonyosságban folytatták az együttlétüket.      

A bejegyzés trackback címe:

https://ebenguba.blog.hu/api/trackback/id/tr5614551274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása